perjantai 25. toukokuuta 2012

Se on rikki nyt.

Hmmmhp. Taas ollaan opittu elämänviisauksia. "Älä osta halpaa ja heikkolaatuista". Käytössäni on nimittäin ollut käytettynä ostettu talutinvyö, sellainen hyvin hyvin yksinkertainen malli. Mä olen aivan ihastunut tuohon hands-free-talutusmuotoon ja lähes kaikki lenkit on tullut viime aikoina vedettyä sillä. Siihen asti, kunnes Basta kävi puskakusella, ruopas muutaman kerran ja otti ja lähti nollasta sataan tuosta minun vierestä..  joustonaru venyy.. venyy.. NAKS! katki ja koira jatkaa matkaa eteenpäin naru maata viistäen, minulla enää pelkkä vyö ja rippeet ympärillä.

Kiroan sen hetken, kun hykertelin tyytyväisenä "kymppien säästöä" ostaessani tuon hötiskön. Ensimmäisestä kesätyötilistä matka jatkuu eläinkauppaan pistämään ne kympit ihan kunnolliseen hihnaan.

Ps. koirankin matka pysähtyi (edessä olevan spanielin perseeseen) ja päästiin kotiin. Onneksi oli pieni narunnysä jäljellä josta sain nolona ohjailla koiraa epäonnistuneen lenkkimme päätteeksi. Aika näky.

1 kommentti:

  1. Haha aivan mahtavaa! Tykkään sun tyylistä kirjoittaa! Totaali repeäminen tuossa : "koirankin matka pysähtyi (edessä olevan spanielin perseeseen)". Alotin lukemaan tätä sun blogia pari päivää sitten alusta asti ja aivan loistavaa tekstiä ja Basta on niin ihana ja persoonallinen tapaus :) Pysyn taajuuksilla!
    -Krista Kuopiosta

    VastaaPoista