torstai 29. marraskuuta 2012

Muutoksia?

Olen jonkin verran tarkkaillut, onko tuon pienen pöpipään käytöksessä vielä havaittavissa mitään huomattavaa eroa. Kapselin laitosta ei toki ole kuin hetki, ja vaikutuksen pitäisi alkaa vasta joulun tienoilla, mutta väkisinkin sitä silti miettii, heti jos käytös on yhden lenkin ajan vähän sivistyneempi.

Nyt oli jotenkin seesteistä. Meidän ensimmäinen kunnon lenkki venähti ja päästiin vasta kahdelta matkaan, mutta Basta ei ollut ollenkaan ylitilassa. Metsässä juoksenneltiin ja rämmittiin ja tavallisesta arkipäivästä poiketen vastaantulijoita tuli jopa kolme kappaletta - yleensä saadaan olla omissa oloissamme. Mutta mikäpäs siinä, joka kerta sain been kivasti luokse, ei mitään häslinkiä tai karkuyrityksiä vieraiden ihmisten ja koirien luokse. Mukavaa.

Takaisin kävelyteille päästyämme vastaan tuli collie, joka ei herättänyt Bastassa suuria tunteita. Hihnakaan ei oikein kiristynyt missään vaiheessa. Lopullinen totuuden hetki tulikin parin mutkan päästä, kuin kaikista kolmesta suunnasta, vasemmalta, edestä ja oikealta, tuli koirakot vastaan :D otin Bastan rauhallisesti sivulle ja siitä sitten nakin voimalla herra pörri seurasi aivan epäuskottavan hyvin minua (+ nakkia) ja sivuutti kolme koiraa! Erittäin hienoa.

Ja nyt vedetään sohvalla sikeitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti