torstai 2. elokuuta 2012

Loppusuoralla

... kesä, kesäloma, kesätyöt. Elokuu on aluillaan, mutta silti on sellainen olo, että kesä tuli, kesä meni! Omalta osaltani kesä on mennyt töissä, Basta on seilannut kahden kodin väliä vuoroviikoin. Järkkäri on ollut aina siellä missä sen ei pitäisi olla, eikä mitään hyviä kuvia ole oikein tullut otettua.

Minulla vielä yhdeksän aamuviiden herätystä (ei sillä, että laskisin...), sitten alkaa parin viikon tenttiluku ja sitten olisi taas aika uuden lukuvuoden :D Varsinaisesta lomasta ei nautita kuin iltaisin ennen nukkumaanmenoa, hah.

Bastan heinäistä kuuta:



Basta edestä ja takaa ;) samanlainen raitapaita (tai "tiikeribokseri", niinkuin eräs mökkinaapuri huudahti!) se on kuin ennenkin. Rakastettava ja hieman rasittava :)

Meidän keväällä niin reippaasti alkanut tokokurssi jäi parin viimeisen kerran osalta käymättä, kun aikataulut eivät oikein menneet sopivasti, enkä laiskuuttanut jaksanut niitä sen paremmin järjestelläkään. Asiaa ei helpottanut yhtään se, että treenaaminen oli aina vähän hankalaa, jos Bee sattui olemaan juuri treeniä edeltävän viikon poissa minun luotani. Otetaan vaikka syksyllä uudestaan, jos siltä tuntuu, sitten kun ollaan varmuudella Tampereella kokoaikaisesti.

Muutenkin odotan innolla syksyä, sillä väliaikaisasumukset päättyvät kuun lopulla, kun yksiöön muutto toteutuu. Jes, jesjes. Menossa mukana on edelleen Massa-marsu, joten Mastardo tulee luonnollisesi mukaan, viettämään neljävuotissynttäreitään. Ihanaa, kun pian pääsee taas "oman kotiin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti