maanantai 20. elokuuta 2012

Kuuma! Keppi! Vettä!


Näistä ilmoista pitää ottaa kaikki ilo irti.. Lähdettiin kamerat kaulassa tallustamaan kohti ratinan puistoa ja räpsittiin vähän joka ilmansuunnasta otoksia. Basta tuntee reitin koirapuistoon varmaan silmät sidottuinakin, joten menomatka oli melko vauhdikasta.. Hirveä ininä alkoi kun istahdin hetkeksi penkille huilimaan :)

Mutta sitten alkoi tapahtumaan.. Puisto oli typötyhjä, joten koira sisään ja eikös se sieltä pian kiikuttanut lempileluaan, "keppiä". Tuo on hirmu kiva lelu, kun sitä juoksuttaa reipasotteinen amstaffi joka ilmeisesti ihan piruuttaan juoksi aina niin vierestä, että sai tehdä melko taidokkaita ilmahyppyjä tai sivuloikkia, ettei saanut risusta reiteensä.







Mukava yllätys oli, kun paikalle tuli toinen nainen kameransa kanssa. Basta todennäköisesti uskoi, että hänen kauaskantautuva karismansa toi lisää paparazzeja paikalle, mutta kyseinen neiti tuli ottamaan kuvia jonkinlaista koirapuisto-artikkelia varten. Mielenkiinnolla odottelen, löytyykö pikku-bee jostain julkaisusta lähiaikoina... :) 


Jossain vaiheessa samahti virta ja oli parempi vain makoilla... 


... kunnes paikalle pelmahti kiva tyttö ja ralli jatkui taas :)


Puistosta matka jatkui plutipaikalle, missä nestetasapaino laitettiin kuntoon ja hihnan toisessa päässä kykkinyttä yritettiin kiskoa mukaan veteen tai vaihtoehtoisesti tulla viereen ravistelemaan. Tällä kertaa pidin puoleni. 





Kotiin päästyämme nelijalkainen simahti eteiseen. Reissu hyvin onnistunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti