perjantai 28. joulukuuta 2012

Pyhien jälkeen

Tuli ajateltua pidempi tauko, mutta toisaalta kuviot ovat olleet hyvin samanlaiset, kuin edellisen postauksen kuvat antavat ilmi - bastan osalta siis. Itse suoritin reippaan 50 tunnin työviikon enkä tainnut osata rentoutua vielä joulunakaan. Basta sen sijaan nautti joulustaan isäntänsä kanssa, antoi hyvää palautetta ruokatarjoilusta (kuulemma erinomaiset) ja reklamaatiot sääoloista (infernaaliset). Keski-Suomi näytti ilmeisesti parastaan pahintaan ja pieni amstaffinpoikanen ei nähnyt tarpeelliseksi kuluttaa tassunpohjiaan tulipalopakkasilla.

Nyt olemme taas kutakuinkin takaisin arjessa, Bastalla on taistelu Basta vastaan Kongissa lymyilevä kinkunpalanen. Yllättävän pitkään se sitä sieltä joutuu tonkimaan :) hyvää ajankulua.

Olisin ottanut pari tuoretta kuvaa, mutta Bastalla on kuulemma joulukiloja ja nyt olisi tärkeää pitää kamerat loitolla ja lenkkikilometrit pitkinä. Palaamme asiaan lähiaikoina.

pst. tässä vaiheessa pitäisi jo alkaa kastraatiokapselin vaikutukset näkyä. Melko pöhköltä vaikuttaa edelleen, mutta tarkkaillaan, tarkkaillaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti