maanantai 24. syyskuuta 2012

Takaa-ajo

Tänään iltalenkillä meitä ajoi takaa kissa. Basta the "maankuulu rohkeudestaan" Amstaffi oli silminnähden ihmeissään ja ehkä lievästi järkyttynyt tästä kollista, joka otti asiakseen seurata meitä lenkkipolulla, tehdä valehyökkäyksiä ja pysytellä noin kymmenen metrin päässä meistä :D Hetken verran ajattelin, että mennäänpä me kohti, mutta oli niin tosisssaan oleva kissa, että oltaisiin tultu siltä reissulta repaleisina takaisin.

Aikaisemmin tänään lenkille lähtiessämme törmättiin sattumalta Ruutiin :) se olikin mukavaa, sillä lenkki muuttui metsäriehutreffeiksi. Kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä.

Huomenna olisi taas treenit, joita hyvällä fiiliksellä odotellaan. Olen miettinyt, että Bastalle sopisi mainiosti 2-3 treenit viikossa. Se on aina suurinpiirtein reilun vuorokauden verran kuitti treenien jälkeen, mutta jos menee kolmatta päivää pelkillä lenkeillä, alkaa herra Pörri selkeästi kaipaamaan jotain muutakin tekemistä. Mielestäni tämä piirre on alkanut vasta viime aikoina vahvistua.

Loppuun vielä perinteinen "eikösullaolemullemukamasyhtäänmitään?" ilme, joka seuraa tiukasti keittiössä hääräävää omistajaa.. Päädyimme jakamaan paistamani lätyt puoliksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti