maanantai 4. kesäkuuta 2012

Eroahdistusta


Minulla, ei koiralla :)

Kesätyöt alkoivat taas tänäkin vuonna, kotipaikkakunnalla, mikä tarkoittaa pieniä järjestelyjä herra nelijalkaisen suhteen. Ensimmäinen viikko on sellaista häseltämistä aina väkisinkin, että oli parempi jättää Basta kotiin. Siellä on kuulemma kaikki hyvin, mutta täällä ei! En kestä ajatusta arkipäivistä ilman koiraa.
Toiveissa olisi saada työt rullaamaan taas vauhdikkaasti ja nakittaa joku lähipiiristä viihdyttämään koiraa ainakin arkiaamuiksi, jotta voin hyvillä mielin ottaa koiran myös tänne mukaani. Kahdeksan tunnin yksinolo kun voisi  olla vähän turhan märkä rätti naamalle, Basta ei ole joutunut olemaan yksin kuin muutamia tunteja kerrallaan, usein menee päiviä, ettei sitä tarvitse jättää kotiin kauppareissua pitemmäksi aikaa.



Viime viikolla käytiin kuitenkin vielä tekemässä tutustumisreissua Kalevan lenkkipolkuihin (mitkä oli täynnä kotiloita yäääh) jossa otettiin myös päivää vaille 11kk-kuvat :) onhan tuo otus taas aikuistunut, vaikka ihan ipana vielä onkin (ainakin käytökseltään...)

Löydettiin matkamme varrelta myös aikamoinen aarre...




"eli nyt sä voisit heittää sen, mä säntään perään ja muotoilen sen uuteen uskoon.. "

Ei muuten mene läpi. 

"Soittakaa viranomaisille. Tässä kodissa ei tarjota resursseja tuholaisille luovuudelle "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti